› Kuchyně a jídelna › Vaření
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem
Kameninová nádoba je vhodná na uskladnění sádla, zelí nebo kvašených okurek. Typický vzhled tmavě hnědé keramiky nikdy nezklame.
Červený cedník vypadá na kuchyňské lince prostě skvěle. Pokud ho nebudete zrovna používat ke slévání těstovin, můžete do něj uložit vařečky. Cedník můžete kombinovat s barevným keramickým nádobím - červeným, růžovým, béžovým.
Cedník s bílou patinou je dostatečně velký, abyste slili těstoviny pro celou rodinu. Okraj cedníku je zvýrazněn krémovou linkou. Můžete kombinovat se smaltovanými naběračkami a dalšími užitečnými kousky ve venkovském stylu.
Univerzální smaltovaný rendlík s nalévacím zobáčkem a rukojetí můžete využit třeba jako malou pánvičku na volské oko nebo hrnec na ohřátí mléka. Jako bychom se vrátili do dětství a kuchyně naší babičky.
Nastavení